VrOuW DiE dRiNkT

..de liedjesmaker

Bandinfo

"Vrouw die Drinkt" is een 7-koppige formatie:

  Hans
...is onze frontman. Hij vertolkt de Vrouw-die-Drinkt-story als geen ander: Hans moet je beleven. Zijn prachtige teksten zijn ook te volgen (sowieso!) op Twitter. "Overdag" -voor zijn werk- schrijft hij ook teksten, maar van een ander hoog kaliber.
Arjan
...is het muzikale brein achter het gros van het Vrouw-die-Drinkt-repertoire. Aan zijn keukentafel versmelt vaak de tekst met de muziek. Beunt soms ook wat bij op zijn basgitaar-met-teveel-snaren, als er op zijn middelbare school weer een uitvoering is. Doet "iets met computers" voor zijn werk.
 
  Sjoerd
De "groove" himself. Onze drummer van het eerste uur: van toen de Vrouw die Drinkt haar eerste biertje dronk, zeg maar. Zonder Sjoerd gaat het feest niet door. Net als Sander heeft ook Sjoerd wat met sommetjes, maar dan vooral valuta-gerelateerde.
 Sander
..zingt de Vrouw-die-Drinkt-teksten vanuit zijn tenen: vol vuur en passie. Hij staat zij aan zij met Hans op het podium. In het dagelijks leven is hij druk met bootjes. In een vorig leven deed hij veel met sommetjes (af en toe nog wel een beetje).
 
  Marijke
Is zij misschien de vrouw die drinkt? In ieder geval bespeelt onze muze met flair de basgitaar, de accordeon en het publiek. Marijke is een muzikale alleskunner: ook voor professioneel piano-, keyboard- of zangworkshops op maat kun je bij haar terecht.
Kees
...speelt de complementerende gitaar: wat Arjan niet bedenkt, bedenkt Kees en omgekeerd. En als je dat vervolgens samen hoort...wow! Kees is de broer van Hans en als hij niet thuis is, is hij geheid op reis naar oorden met zwoele muziek.
 
  Jago
...op toetsen. Met gierende orgels en honkeytonk-vleugel-piano's lijmt hij de Vrouw-die-Drinkt-stukken aan elkaar. Als hij vrije tijd heeft fiedelt hij wat op de gitaar of sleutelt met Arjan aan een ICT- of muziekprojectje. Doet "iets met computers" voor zijn werk.

 


Volg ons: